beeldmerk ebd purmerend betrouwbaar op spanning

Lopende Projecten  

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere de levering, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, in de breedste zin van het woord. Zowel voor bedrijven, diverse AHOED (apotheken, huisartsen, onder een dak),  in woningen, kantoorpanden, scholen, hotels, winkels en kinderdagverblijven. Hier onder staan onze highlights onder de projecten beschreven. 


Visit Beemster heeft de toren van de Keyzerkerk in Midden Beemster opengesteld publiek.

De bezoekers kunnen van een prachtig uitzicht genieten op 32 meter hoogte.
Om de veiligheid van bezoekers te borgen zijn er vaste trappen in de toren geplaatst en heeft EBD Techniek de brandveiligheid voorzieningen aangebracht.

De in het jaar 1618 gebouwde kerk is door ons voorzien van een (Hertek) brandmeld &, ontruimingsinstallatie. Dit alles aangevuld met nood-, en vluchtweg verlichting met modernste techniek uit 2022.
Deze werkzaamheden hebben wij in opdracht van Gemeente Purmerend en BeemsterBouwer mogen uitvoeren.

Brandveiligheid voorzieningen in de Keyzerkerk Midden Beemster door EBD Techniek

 


Opvang vluchtelingen uit Oekraine in voormalig verzorgingshuis Meermin Edam

Met een gemotiveerd team van 9 elektromonteurs is EBD Techniek de uitdaging aangegaan om in 3 dagen 80 wooneenheden, 4 gemeenschappelijke keukens en wasruimte in te richten en gereed te maken voor opvang van vluchtelingen uit de Oekraine.

Voormalig verzorgingshuis Meermin in Edam zal binnen 5 dagen gereed zijn voor de opvang van de 1e groep vluchtelingen. Aansluitend zullen de week erop de overige ruimten gereed zijn voor de opvang van een 2e groep.

Opvang vluchtelingen uit Oekraine in voormalig verzorgingshuis Meermin Edam

 


Optoppen woongebouw Ebbehout Zaandam

In het voormalig Stadskantoor van Gemeente Zaanstad aan de Ebbehout Zaandam zijn in de periode van 2019-2020 totaal 84 appartementen gerealiseerd.

Door de grote vraag aan woonruimte heeft eigenaar Bergermeer de aannemer Toekomst Bouw de opdracht gegeven voor realiseren van 14 extra woningen.

Middels op-topping van het gebouw is een 7de verdieping gerealiseerd waar wij, in opdracht van de aannemer, de complete elektrotechnische installaties verzorgen.

De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang en naar verwachting zullen de eerste bewoners voorjaar 2022 hun nieuwe woning kunnen betrekken.

Optoppen woongebouw Ebbehout Zaandam

 


Kinderdagverblijf Museumlaan Koog aan de Zaan

Aan de Museumlaan in Koog aan de Zaan wordt een nieuw kinderdagverblijf van “Villa West” gerealiseerd.

In opdracht van Vastrend verzorgen wij in deze locatie de volledige brandmeld- & ontruimingsinstallatie.

Voor ons is dit de 2de “Villa West” locatie waar wij, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, de brandmeld- & ontruimingsinstallatie hebben mogen aanbrengen en in onderhoud nemen.

Kinderdagverblijf Museumlaan Koog aan de Zaan

 


Gemeente Purmerend Laagspanning station

Gemeente Purmerend heeft gekozen voor EBD Techniek voor het verplaatsen van de laagspanning aansluiting en noodaggregaat van het stadhuis in Purmerend.

Voor de bouw van een ondergrondse parkeergarage aan de voorzijde van het stadhuis moest de bestaande laagspanning installatie worden verplaatst naar een nieuwe locatie.

Gezamelijk hebben wij de voorbereidingen getroffen, de engineering uitgewerkt en een plan van aanpak gemaakt. Doelstelling was minimale overlast voor de gebruiker en minimale tijdsbestek voor de omschakeling.

De werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd in de periode van mei en juni 2021 en dit naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, de gemeente Purmerend.

Gemeente Purmerend Laagspanning aansluiting en noodaggregaat verplaatsen

Gemeente Purmerend Laagspanning aansluiting en noodaggregaat verplaatsen

Gemeente Purmerend Laagspanning aansluiting en noodaggregaat verplaatsen

Gemeente Purmerend Laagspanning aansluiting en noodaggregaat verplaatsen

 


Renovatie rijksmonument De Eikeboom Prinsengracht Amsterdam

In opdracht van bouwbedrijf Jan Vet Wormerveer zijn wij gestart met de aanleg van elektronische installaties in dit voormalige pakhuis wat is gebouwd in de tweede helft van de 17e eeuw.

Leuk detail van dit pand is dat het is opgetrokken uit stenen die over waren bij de bouw van de tegenover gelegen Westerkerk (bron: Rijksmonumenten).

Na de volledige verbouwing heeft dit pand een kantoor- en woonfunctie, waarbij moderne technieken worden toegepast die voor meerwaarde zullen zorgen.

Oplevering staat gepland voor eind 2021.

Renovatie rijksmonument De Eikeboom Prinsengracht Amsterdam

 


Inrichting kantoor en werkplaats Van Wijk Houtindustrie Wormerveer

Voor onze opdrachtgever Van Wijk Houtindustrie hebben wij de opdracht ontvangen voor ontwerp en aanleg van de complete elektrotechnische- en beveiligingsinstallatie voor zowel de werkplaats als het kantoor aan de Roode Wildemanweg in Wormerveer.

Van Wijk Houtindustrie is momenteel gevestigd in het westelijk havengebied van Amsterdam en zal medio juni 2021 verhuizen naar Wormerveer.

Van Wijk Houtindustrie

Van Wijk Houtindustrie

 


8 appartementen in voormalig wijkgebouw volksgezondheid Wormerveer

In opdracht van bouwbedrijf Jan Vet Wormerveer worden 8 appartementen gerealiseerd in het voormalige wijkgebouw Volksgezondheid aan de Iepenweg in Wormerveer.

EBD Techniek verzorgd de complete elektrotechnische en PV installatie voor dit project.

De oplevering van de appartementen staat gepland voor mei 2021.

Appartementen in Wormerveer

 


Renovatie 139 woningen Parteon Zeeheldenbuurt Wormerveer

In opdracht van Ooijevaar | bevlogen bouwers Alkmaar verzorgt EBD techniek de elektrotechnische installaties van 96 huurwoningen alsmede de aarding installatie van 43 koopwoningen in het project Zeeheldenbuurt.

Nu het pilot-blok van 6 woningen is afgerond, starten wij medio februari 2021 met het vervolg van dit project. De oplevering van de laatste woningen vindt eind 2022 plaats.

Naast herstel van de funderingen, worden de woningen verbeterd qua comfort en woongenot voor de bewoners.

Renovatie elektrotechnische installaties 139 Woningen Parteon Zeeheldenbuurt Wormerveer

 


Woning voorzien van nieuwe elektrische installatie

In opdracht van Etro Vastgoedzorg hebben wij voor Eigen Haard een “oude” woning in Landsmeer voorzien van een compleet nieuwe elektrische installatie. De woning is hierbij compleet “gestript”.

In de video tonen wij de aanleg van de buisinstallatie “boven het plafond”. De toegepaste buis is reeds vanuit de fabriek voorzien van bedrading vandaar dat het zo snel gaat.

 


Technische installaties CityView Hotel te Amsterdam.

Begin van dit jaar is de complete verbouwing afgerond van het CityView hotel in het centrum van de Amsterdam, EBD Techniek heeft hierbij diverse technische installaties gerealiseerd.

De gehele elektrische installatie, data-netwerk, brandmeld- & ontruimingsinstallatie, camera-observatiesysteem en het toegangscontrolesysteem is vervangen.

Vanaf de eerste schetsen in 2017 tot de oplevering is EBD Techniek door de opdrachtgever betrokken bij de tot standkoming van dit project.

Technische installatie Hotel Amsterdam

 


Beveiligingsystemen bezoekerscentrum “De Groene Boog” te Bergschenhoek.

In opdracht van GUTS Installatietechniek hebben wij het bezoekerscentrum “De Groene Boog” mogen voorzien van onderstaande beveiligingsystemen:

De oplevering en overdracht aan de eindgebruiker heeft begin dit jaar plaats gevonden.

Beveiligingssysteem De Groene Boog
 


Vervangen intercom installatie Ooster-, en Westervenne Purmerend.

In opdracht van vereniging van eigenaren en VZB Vastgoed B.V. hebben wij onlangs opdracht ontvangen voor vervangen van intercom systeem. Bestaande intercom systeem zal geheel worden vervangen voor een Comelit audio video intercom waarbij de eigenaren keus hebben om eventueel video intercom toestel te laten plaatsen. Het project bestaat uit 2 blokken met totaal van 412 woningen, oplevering gepland oktober 2020.

Installatie Ooster- Westervenne

 


Dijklander ziekenhuis locatie Purmerend.

Door de fusie van West-Fries gasthuis en Waterlandziekenhuis worden er momenteel diversen afdelingen gerenoveerd met nieuwe afdeling functies waar onder acute zorg, dagbehandeling en operatie kamers. EBD Techniek werk hier samen met BAM techniek en verzorgd o.a. voor deze projecten de meet- en regelbekabeling voor werktuigbouwkundige installaties, gebouwenbeheersysteem en verpleegoproep systemen.

 


Brandmeld installatie Bredeschool “de Kaaik” Assendelft.

In het najaar van 2020 gaat EBD Techniek de gehele brandmeld en ontruiming installatie voor deze locatie vervangen. Bestaand systeem is verouderd en de gewijzigde gebruiksfuncties heeft de opdrachtgever doen besluiten om de gehele installatie te vervangen zodat deze volledig voldoet aan de huidige regelgeving en bouwbesluit. Vooraf overleg met opdrachtgever en gebruikers en doorspreken plan van aanpak met als doel minimaal overlast zal zijn voor gebruikers en bezoekers.

 


Dijklander Ziekenhuis (voorheen het Waterlandziekenhuis)

In opdracht van Dijklander Ziekenhuis locatie Purmerend zijn door EBD Techniek de hoofd verdeelkasten licht en kracht vervangen. Voor de vervanging van beide verdeelkasten van ieder 1000 Ampère zijn vooraf de nodige tijdelijke voorzieningen gerealiseerd om de 24-uur continuïteit te waarborgen.

Een complexe operatie, waarbij goede voorbereiding, planning en gebruik van een draaiboek van belang zijn.

Geheel hebben wij het in drie weekenden gerealiseerd, waarna wij de complimenten van opdrachtgever in ontvangst konden nemen.

Dijklander Ziekenhuis Verdeelkast

 


Ravo Fayet

Ravo Fayet is de producent van de welbekende veegmachines die je over de hele wereld kan tegenkomen. In de ontwikkeling van de veegmachine staat momenteel de elektrische veegmachine centraal.

Voor de productie hiervan is een nieuwe productielijn opgezet in Heerhugowaard.

De volledige elektrotechnische-, en beveiliging installatie zijn hiervoor in samenwerken met opdrachtgever door EBD Techniek ontworpen en gerealiseerd.

Ravo Fayet installaties door EBD

 


Distributiecentrum Lidl Nederland

Lidl Nederland krijgt steeds meer markaandeel in Nederland wat betekend uitbreiding van distributiecentra in Nederland.

EBD Techniek verzorgd al vele jaren in deze distributie centra de volledige toegangscontrole installatie zoals kaartlezers (KABA) en video intercom (Siedle)

Momenteel wordt het project DC Oosterhout door EBD Techniek uitgevoerd en zijn wij gestart met project Lidl Online International GmbH te Roosendaal, oplevering hiervan is gepland begin 2019.

Lidl Nederland Distributiecentra Technische installatie