beeldmerk ebd purmerend betrouwbaar op spanning

Lopende Projecten  

Tot onze werkzaamheden behoren onder andere de levering, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, in de breedste zin van het woord. Zowel voor bedrijven, diverse AHOED (apotheken, huisartsen, onder een dak),  in woningen, kantoorpanden, scholen, hotels, winkels en kinderdagverblijven. Hier onder staan onze highlights onder de projecten beschreven. 

 

Dijklander Ziekenhuis (voorheen het Waterlandziekenhuis)

In opdracht van Dijklander Ziekenhuis locatie Purmerend zijn door EBD Techniek de hoofd verdeelkasten licht en kracht vervangen. Voor de vervanging van beide verdeelkasten van ieder 1000 Ampère zijn vooraf de nodige tijdelijke voorzieningen gerealiseerd om de 24-uur continuïteit te waarborgen.

Een complexe operatie, waarbij goede voorbereiding, planning en gebruik van een draaiboek van belang zijn.

Geheel hebben wij het in drie weekenden gerealiseerd, waarna wij de complimenten van opdrachtgever in ontvangst konden nemen.

 


Ravo Fayet

Ravo Fayet is de producent van de welbekende veegmachines die je over de hele wereld kan tegenkomen. In de ontwikkeling van de veegmachine staat momenteel de elektrische veegmachine centraal.

Voor de productie hiervan is een nieuwe productielijn opgezet in Heerhugowaard.

De volledige elektrotechnische-, en beveiliging installatie zijn hiervoor in samenwerken met opdrachtgever door EBD Techniek ontworpen en gerealiseerd.

 


Distributiecentrum Lidl Nederland

Lidl Nederland krijgt steeds meer markaandeel in Nederland wat betekend uitbreiding van distributiecentra in Nederland.

EBD Techniek verzorgd al vele jaren in deze distributie centra de volledige toegangscontrole installatie zoals kaartlezers (KABA) en video intercom (Siedle)

Momenteel wordt het project DC Oosterhout door EBD Techniek uitgevoerd en zijn wij gestart met project Lidl Online International GmbH te Roosendaal, oplevering hiervan is gepland begin 2019.