Kernwaarden

De drijvende kracht achter ons werk

De bouwstenen van EBD Techniek

EBD Techniek is een betrouwbare partij op het gebied van bekabelde infrastructuur. We hebben de afgelopen jaren een gecontroleerde groei doorgemaakt, mede door het waarborgen van onze kernwaarden.

Beheersbaar

Wij geloven in beheersbare groei, zowel intern als extern. Hierdoor kunnen wij, door middel van betrouwbare infrastructuur en elektrische installaties, constante stroom garanderen. 

Integer

Op EBD Techniek kun je bouwen. Dat moet ook, want zonder elektra ligt alles stil. Dit werkt door in onze bedrijfsvoering: wij zijn transparant over onze werkwijze en leveren bij ieder systeem een logboek waarin het doorlopen proces, de aangelegde verbindingen en de gebruikte materialen terug te vinden zijn.

Hoogwaardig

Wij gaan en staan voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken en gecertificeerde producten van erkende fabrikanten.

Integraal

Wij kijken naar het gehele netwerk van aansluitingen op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en infrastructuur. Onze adviseurs en monteurs zijn specialisten die met een brede blik naar elk project kijken: geen uitdaging is te groot voor ons! 

Duurzaam

Wij leveren oplossingen met het oog op de lange termijn: doordacht, stabiel, veilig, betrouwbaar, accuraat en milieu- en rendementsbewust. 

Partnerschap

Voor onze klanten zijn wij een strategisch partner die verder kijkt dan een enkele aansluiting of een los systeem. Wij nemen het gehele netwerk van verbindingen op het gebied van elektra, beveiliging en dataverkeer voor onze rekening.

Onze diensten
Vragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op!