Erkenningen en keurmerken

Gewoon zoals het hoort

Kwaliteitsgaranties

EBD Techniek garandeert producten en diensten van hoge kwaliteit. Om deze norm te kunnen waarborgen, zijn wij bij diverse brancheorganisaties aangesloten en worden wij door meerdere keurmerken erkend. 

Aangesloten bij Techniek Nederland

Zakendoen met een bedrijf dat aangesloten is bij Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: wij weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch mogelijk is. Uiteraard werken wij volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.

Aangesloten bij Siedle dealerschap

EBD Techniek werkt al jaren samen met Siedle op het gebied van (video-)intercomsystemen. Sinds 2022 zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan en zijn wij officieel Siedle-dealer.

InstallQ-erkend

Een erkenning is hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden. Met een erkenning laat men zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om het werk goed uit te voeren. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven.

VEB-erkend beveiligingsbedrijf 

EBD Techniek adviseert en installeert in overeenstemming met de VRKI. Alles wordt volgens de beveiligingsmaatregelen uitgevoerd of afgestemd met overige VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Ook geven we VEB Kwaliteitsdocumenten af.

VCA*2008-erkend

Het bedrijfscertificaat VCA betekent dat wij werken volgens de opgestelde regels met betrekking tot veiligheid van het werk, de werkplaats, de gezondheid van betrokkenen en het milieu.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn door Kenteq erkend als leerbedrijf. Wij kunnen leerlingen begeleiden en in de praktijk opleiden tot vakkundige monteurs. Wij hebben ervaren en deskundige praktijkbegeleiders in dienst.

Onze diensten
Vragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op!