beeldmerk ebd purmerend betrouwbaar op spanning

Kernwaarden 

EBD Techniek is een betrouwbare partij op het gebied van bekabelde infrastructuur die een gecontroleerde groei heeft doorgemaakt met behoud van haar kernwaarden.

De kernwaarden zijn verweven in alle diensten voor de klant:

  • Advies 
  • Ontwerp
  • Aanleg 
  • Service en onderhoud 

Beheersbaar

Wij geloven in beheersbare groei, zowel intern als extern. Op die manier garanderen we constante stroom via betrouwbare elektrische installaties en infrastructuur. 

Integer

Op EBD Techniek kun je bouwen. Dat moet ook, want zonder elektra ligt alles stil. Dat werkt door in onze bedrijfsvoering. Wij zijn transparant over onze werkwijze en leveren bij ieder systeem een logboek op met het doorlopen proces, de aangelegde verbindingen en de gebruikte materialen.

Hoogwaardig

Wij gaan en staan voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken en gecertificeerde producten van erkende fabrikanten.

Integraal

Wij kijken naar het gehele netwerk van aansluitingen op het gebied van elektrotechniek (stroom, verlichting, noodaggregaten), beveiliging (brandmeldsystemen, intercoms, inbraakdetectie, toegangscontrole) en infrastructuur (internet, telefonie). Onze adviseurs en monteurs zijn specialisten met een brede blik. 

Duurzaam

Wij leveren oplossingen met oog voor de lange termijn: doordacht, stabiel, veilig, betrouwbaar, accuraat en milieu- en rendementsbewust. 

Parnerschap

Voor onze klanten zijn wij een strategisch partner die verder kijkt dan een enkele aansluiting of een los systeem. Wij nemen het gehele netwerk van verbindingen op het gebied van elektra, beveiliging en dataverkeer voor onze rekening.