beeldmerk ebd purmerend betrouwbaar op spanning

Erkenningen en keurmerken

EBD Techniek garandeert producten en diensten van hoge kwaliteit. Om deze norm te kunnen waarborgen zijn wij bij diverse brancheorganisaties aangesloten en zijn wij erkend door een aantal keurmerken.

Hieronder volgt een overzicht waar EBD Techniek zijn aangesloten om onze hoge kwaliteit van producten en diensten te waarborgen.

 

Aangesloten bij Techniek Nederland

Zaken doen met een bedrijf dat aangesloten is bij Techniek Nederland betekend kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch allemaal mogelijk is. Uiteraard werken wij volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.

Siedle dealerschap 

Al jaren werken wij samen met Siedle op het gebied van (video-)intercomsystemen. Sinds 2022 zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan en zijn wij officieel Siedle dealer.

InstallQ- erkend 

Een erkenning is hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden. Met een erkenning laat men zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om het werk goed uit te voeren.

VEB-erkend beveiligingsbedrijf

EBD Techniek B.V. adviseert en installeert in overeenstemming met de VRKI en wordt volgens de beveiligingsmaatregelen uitgevoerd of afstemmen met overige VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en geven VEB Kwaliteitsdocumenten af.

VCA*2008 erkend

Het bedrijfscertificaat VCA betekent dat wij werken volgens de opgestelde regels met betrekking tot veiligheid van het werk en werkplaats, de gezondheid van betrokkenen en het milieu.

Erkend leerbedrijf 

Wij zijn erkend door Kenteq als leerbedrijf. Wij kunnen leerlingen begeleiden en in de praktijk opleiden tot vakkundige monteurs. Wij hebben daartoe ervaren en deskundige praktijkbegeleiders in dienst.